Gör snabb beställning utan registrering eller logga in för att se tidigare beställningar!

Bisco C&B™ Cement >> ersätts av DUO-LINK Universal

Bisco C&B™ Cement >> ersätts av DUO-LINK Universal

  • Tillverkad av: BISCO

 Fråga om denna produkt 

Lägg till i varukorg:BISCO C&B Cement har utgått sedan 2019-01 och ersätts av Duo-Link Universal, ett dualhärdande resincement med högre polymerisationsgrad såväl som ljushärdande som kemiskt härdande cement, med högre röntgenkontrast. se Duo-Link

 

 

Bisco C&Bcement Natural med fluor kemiskt härdande resinkomposit-cement för kron- och broersättningar i dualspruta  4+4 gram med 15 automixspetsar, både intraoral tip 15 st och endotip 15 st medföljer (art nr 8051)


BISCO C&B Cement är ett Bis-GMA baserat, strikt kemiskt härdande resincement utvecklat för att ge maximal arbetstid och minimal filmtjocklek (<25m m). C&B Cement rekommenderas till cementering av alla typer av permanenta ersättningar i kombination med ett lämpligt adhesivsystem. Alla BISCO:s adhesivsystem är kompatibla med kemiskt härdande kompositer. Härigenom kan starkast tänkbara bindning skapas till tandsubstans och de flesta olika restaurativa material.   
Den kemiska härdningen är mycket stabil i C&B Cement och ger god genomhärdning under produktens hela ¨shelflife¨ tid.

C&B Cement finns i tre olika varianter; Opak, Naturfärg, Vita A2 och Naturfärg med Fluor. C&B Cement finns i praktisk dualspruta med automixspetsar för blåsfri homogen blandning.


C&B Opak rekommenderas till kronor och broar i metallegering, tex Maryland broar där färgmaskering är önskvärd.

C&B Natur är lämplig för translucenta, estetiska ersättningar som kräver underliggande tandfärgat material.

C&B Natur med Fluor kan användas i områden med förhöjd kariesrisk där kariostatisk effekt av fluor är önskvärd.