Gör snabb beställning utan registrering eller logga in för att se tidigare beställningar!

All-Bond 2® Primer B 6ml (B-2512B)

All-Bond 2® Primer B 6ml (B-2512B)

  • Tillverkad av: BISCO

 Fråga om denna produkt 

1056:-

Lägg till i varukorg:All-Bond 2® Primer B - refillflaska 6ml (art nr 8028)

 

All-Bond 2® är det första universella dentala adhesivsystemet med kapacitet att kunna binda samman de flesta olika restaurativa material som används i kliniken. Sedan introduktionen 1991 har det revolutionerat bondingteknik genom ¨totalets¨ och ¨våt bindning¨. Trots förenklade system som nu finns föredrar många användare All-Bond 2 eftersom man har lång erfarenhet av överlägsna resultat. All-Bond 2, som är acetonbaserat, är både ljushärdande och kemiskt härdande och har full kompatibilitet med andra kompositsystem.

 

All-Bond 2 binder till olika material genom att ett skikt med primer appliceras. För direkta fyllningar appliceras därefter D/E bonding resin. Detta ger förbättrad vätning till kompositer och ska ljushärdas. Vid cementering med kemiskt härdande eller dualhärdande cement, då ingen eller ofullständing ljushärdning sker, används Pre-Bond resin i stället för D/E bonding resin.

 

 

All-Bond 2 i korthet:

  • Universellt adhesivsystem för alla typer av bonding
  • Dualhärdande, vilket ger pålitlig bindning även i situationer med otillräcklig ljusåtkomst.
  • Full kompatibilitet med andra kompositmaterial
  • Dokumenterad i hundratals vetenskapliga artiklar

 

Om så önskas medföljer kostnadsfritt Kläm-Check (art nr 9077): ett plastskydd som träs på resin- och primerflaskor. Det fungerar som en brandvägg mot kontakt med spill som eventuellt uppstår.